Kövess minket itt is:

Jelentkezési lap

VIII. Web 2.0 Symposium

Az AP Event által 2013. május 2-án megrendezésre kerülő Web 2.0 Symposiumon részt kívánok venni.

Adataim:

1. résztvevő neve
1. résztvevő beosztása
2. résztvevő neve
2. résztvevő beosztása
3. résztvevő néve
3. résztvevő beosztása
Cégnév
Adószám
Székhely
Adószám
Postázási cím
(ha a fentivel nem megegyezõ)
Telefon
Fax
E-mail
Megjegyzés

Regisztrációs díj

Regisztrációs díj:
  • 27 000 Ft+áfa/fő Április 28-ig beérkező átutalás alapján vagy helyszini fizetéssel.

A db jegy ellenértékét (27 000 Ft+áfa/fő=bruttó 34 290 Ft/fő) átutalom 2013. április 28-ig a Hyperborea 777 Kommunikációs Kft. 10701180-46763008-51100005 bankszámlaszámra.

Honnan értesült a rendezvényről?

Index origo Facebook fn.hu hvg.hu mandiner

Figyelő nol.hu etarget.hu meghívót kaptam

Egyéb:

Jelentkezési feltételek

1. A jelentkezési lap megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.

2. Az első elővételes jelentkezők részvételi díjának befizetési határideje 2013. március 29. Amennyiben később érkezik meg a számlánkra a regisztrációs díj, akkor a különbözeti díjról utólag számlát küldünk.

3. A rendezvény előtt 20 nappal történő lemondás esetén a részvételi díjat a bankszámlánkon történt jóváírást követően 8 napon belül teljes egészében visszautaljuk. 20-10 nap közötti lemondás esetén csak a részvételi díj 50%-át tudjuk visszatéríteni az előbbiekben említett módon. 10 napon belüli lemondás esetén a részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni. Lemondást csak írásban fogadunk el!

4. Amennyiben a jelentkező nem jelenik meg a rendezvényen és a rendezvényt megelőző 11 nappal írásban nem mondta le megrendelését, a részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni, valamint részvételi díj nemfizetés esetén utólag is ki kell egyenlíteni a részvételi díjat

5. A konferenciadíjban benne foglaltatik a konferencia programjain való részvétel, a teljes ellátás, az egész napos korlátlan kávé és üdítő felszolgálása, valamint a rendezvény programfüzetének és egyéb ajándékainak kézhezvétele. A konferencia díjtételeinek a jelentkezési lapban megadottaknál további bontására nincs lehetőség. A természetbeni ellátás adóját és járulékait nem a konferencia szervezője fizeti. Az adó kiszámításához megadjuk a következő adatokat: A napi ellátás költségei 10 000,- Ft + 27% áfa.

A feltételeket elolvastam, megértettem, a megrendelésem kötelező érvényű megrendelésnek minősül.

Jelentkezését elküldheti faxon a letölthető Jelentkezési lap segítségével!

Elérhetőségeink:
Fax: 1/630-7898
AP Event Kft